студентський науковий гурток

"Інноваційні ресторанні технології: педагогічне впровадження"

Науковий керівник: к.техр.н., доцент, професор кафедри промислової інженерії та сервісу Зубар Надія Миколаївна

Учасники гуртка:

Закідишева Любов Андріївна - студентка академічної групи 36 ПОхт

Косюк Ольга Григорівна - студентка академічної групи 36 ПОхт

Хлєбнікова Єлизавета Василівна  - студентка академічної групи 31 ПОгрс

Піотрович Діана Михайлівна - студентка академічної групи 41 ПО

 Здобутки студентів 

Теми досліджень

ПІБ студента

Результат роботи (статті, тези, виступи на конференціях)

Теоретичні аспекти імуномодулюючої дії харчових продуктів Закідишева Любов Андріївна Тези, виступ на студентській конференції «Освіта і наука» НПУ ім. М.П. Драгоманова м. Київ, травень
Виробничі інноваційні технології у ресторанному бізнесі Косюк Ольга Григорівна Тези, виступ на студентській конференції «Освіта і наука» НПУ ім. М.П. Драгоманова м. Київ, травень
Технологія «Workshop» в підготовці педагогів готельно-ресторанної справи Хлєбнікова Єлизавета Василівна Тези, виступ на студентській конференції «Освіта і наука» НПУ ім. М.П. Драгоманова м. Київ, травень
Сервісні інноваційні технології в ресторанному бізнесі Піотрович Діана Михайлівна Тези, виступ на студентській конференції «Освіта і наука» НПУ ім. М.П. Драгоманова м. Київ, травень

  

   
© NPUROUNDER