студентський науковий гурток
"Інноваційні ресторанні технології: педагогічне впровадження"
Науковий керівник: к.техр.н., доцент, професор кафедри промислової інженерії та сервісу Зубар Надія Миколаївна
Учасники гуртка:
Закідишева Любов Андріївна - студентка академічної групи 36 ПОхт
Косюк Ольга Григорівна - студентка академічної групи 36 ПОхт
Хлєбнікова Єлизавета Василівна - студентка академічної групи 31 ПОгрс
Піотрович Діана Михайлівна - студентка академічної групи 41 ПО
Здобутки студентів
Теми досліджень |
ПІБ студента |
Результат роботи (статті, тези, виступи на конференціях) |
Теоретичні аспекти імуномодулюючої дії харчових продуктів | Закідишева Любов Андріївна | Тези, виступ на студентській конференції «Освіта і наука» НПУ ім. М.П. Драгоманова м. Київ, травень |
Виробничі інноваційні технології у ресторанному бізнесі | Косюк Ольга Григорівна | Тези, виступ на студентській конференції «Освіта і наука» НПУ ім. М.П. Драгоманова м. Київ, травень |
Технологія «Workshop» в підготовці педагогів готельно-ресторанної справи | Хлєбнікова Єлизавета Василівна | Тези, виступ на студентській конференції «Освіта і наука» НПУ ім. М.П. Драгоманова м. Київ, травень |
Сервісні інноваційні технології в ресторанному бізнесі | Піотрович Діана Михайлівна | Тези, виступ на студентській конференції «Освіта і наука» НПУ ім. М.П. Драгоманова м. Київ, травень |