СИЛАБУСИ
дисципліни вільного вибору студентів
(вибірковий компонент ОПП)
Кулінарна етнологія /3 кредити
Технологія хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів /3 кредити
Організація спеціалізованого обслуговування /3 кредити
Іміджологія та PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі /3 кредити
Рекреаційні комплекси світу /3 кредити
Медична допомога та санітарія і гігієна в туризмі /3 кредити
Організація анімаційних послуг /6 кредитів
Регіональний туризм /6 кредитів
Агро- та екотуризм /6 кредитів
Спортивний та екстремальний туризм /6 кредитів
Проектування та дизайн підприємств готельно-ресторанного господарства /6 кредитів
Клінінгові технології /6 кредитів
Інноваційні ресторанні технології /6 кредитів
Технологія напоїв та барна справа /6 кредитів
ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ, ЯКІ РЕКОМЕНДУЮТЬ ВИКЛАДАЧІ
У МЕЖАХ ОПАНУВАННЯ
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ:
Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа
Професійна освіта. Харчові технології