СИЛАБУСИ
д
исципліни вільного вибору студентів 
(вибірковий компонент ОПП)

Карвінг /3 кредити

Кулінарна етнологія /3 кредити

Нутриціологія /3 кредити

Технологія хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів /3 кредити

Організація спеціалізованого обслуговування /3 кредити

Іміджологія та PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі  /3 кредити

Заповідна справа /3 кредити

Туроперейтинг /3 кредити

Рекреаційні комплекси світу /3 кредити

Кінний туризм /3 кредити

Економіка туризму /3 кредити

Медична допомога та санітарія і гігієна в туризмі /3 кредити

Шкільний туризм /6 кредитів

Повітряний туризм /6 кредитів

Організація анімаційних послуг /6 кредитів

Регіональний туризм /6 кредитів

Агро- та екотуризм /6 кредитів

Спортивний та екстремальний туризм /6 кредитів

Проектування та дизайн підприємств готельно-ресторанного господарства /6 кредитів

Клінінгові технології /6 кредитів

Інноваційні ресторанні технології /6 кредитів

Технологія напоїв та барна справа /6 кредитів


 

ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ, ЯКІ РЕКОМЕНДУЮТЬ ВИКЛАДАЧІ 
У МЕЖАХ ОПАНУВАННЯ

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ:

Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа

Професійна освіта. Туризм

Професійна освіта. Дизайн

Професійна освіта. Харчові технології


 

ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
викладання яких забезпечують
викладачі інших закладів освіти
за програмою
АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ

 


 

   
© NPUROUNDER