Форми для пропозицій та зауважень до
Освітньо-професійної програми:
ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА |
ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. ТУРИЗМ |
ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. ДИЗАЙН |
ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ |
👫Результати опитування здобувачів і здобувачок освіти ОП "Професійна освіта (Туризм)" ОР Бакалавр
🏦Результати опитування роботодавців щодо якості ОП "Професійна освіта (Туризм)" ОР Бакалавр
Відповідно до наказу "Про опитування учасників освітнього процесу у 2021-2022 н.р." від 21.10.2021 р. та до Розпорядження ректора Університету № 37 від 21.10.2021 р. просимо стейкхолдерів заповнити анкети для опитування учасників освітнього процесу.
ОП "Професійна освіта (Туризм)" ОР Бакалавр
Анкета для опитування студентів ОП "Професійна освіта (Туризм)" ОР Бакалавр
Анкета для опитування випускників щодо якості ОП "Професійна освіта (Туризм)" ОР БАКАЛАВР
Анкета для опитування науково-педагогічних працівників щодо якості ОП "Професійна освіта (Туризм)" ОР Бакалавр
Анкета для опитування роботодавців щодо якості ОП "Професійна освіта (Туризм)" ОР Бакалавр
ОП "Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)" ОР Бакалавр
Анкета для опитування здобувачів і здобувачок освіти ОП "Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)" ОР Бакалавр
Анкета для опитування випускників щодо якості ОП "Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)" ОР БАКАЛАВР
Анкета для опитування науково-педагогічних працівників щодо якості ОП "Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)" ОР Бакалавр
Анкета для опитування роботодавців щодо якості ОП "Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)" ОР Бакалавр