студентський науковий гурток

"Організаційно-методичні принципи забезпечення якості продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві"

Науковий керівник: доктор філософії за спеціальністю 015 Професійна освіта, старший викладач кафедри промислової інженерії та сервісу Іщенко Світлана Михайлівна

Учасники гуртка:

Гайдай Анастасія Вікторівна – студентка академічної групи 41 ПО

Петросюк Анна Ігорівна – студентка академічної групи 41 ПО

Піотрович Діана Михайлівна – студентка академічної групи 41 ПО

Хлєбнікова Єлизавета Василівна – студентка академічної групи 31 ПОгрс

Здобутки студентів 

Теми досліджень

ПІБ студента

Результат роботи (статті, тези, виступи на конференціях)

Основні поняття та категорії в галузі управління якістю продукції

Гайдай А.В.

Альманах: збірник наукових праць студентів і викладачів Інженерно-педагогічного факультету. Київ : НПУ імені М.П.Драгоманова, 2021. Випуск № 13. С. 12-15.

Захист прав споживачів та його вплив на якість продукції громадського харчування

Петросюк А.І.

Альманах: збірник наукових праць студентів і викладачів Інженерно-педагогічного факультету. Київ : НПУ імені М.П. Драгоманова, 2021. Випуск № 13. С.40-42.

Загальна характеристика системи управління безпечністю харчових продуктів на основі принципу ХАССП (НАССР)

Піотрович Д.М.

Альманах: збірник наукових праць студентів і викладачів Інженерно-педагогічного факультету. Київ : НПУ імені М.П.Драгоманова, 2021. Випуск № 13. С. 44-46.

 

 

   
© NPUROUNDER