студентський науковий гурток
"Організаційно-методичні принципи забезпечення якості продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві"
Науковий керівник: доктор філософії за спеціальністю 015 Професійна освіта, старший викладач кафедри промислової інженерії та сервісу Іщенко Світлана Михайлівна
Учасники гуртка:
Гайдай Анастасія Вікторівна – студентка академічної групи 41 ПО
Петросюк Анна Ігорівна – студентка академічної групи 41 ПО
Піотрович Діана Михайлівна – студентка академічної групи 41 ПО
Хлєбнікова Єлизавета Василівна – студентка академічної групи 31 ПОгрс
Здобутки студентів
Теми досліджень |
ПІБ студента |
Результат роботи (статті, тези, виступи на конференціях) |
Основні поняття та категорії в галузі управління якістю продукції |
Гайдай А.В. |
Альманах: збірник наукових праць студентів і викладачів Інженерно-педагогічного факультету. Київ : НПУ імені М.П.Драгоманова, 2021. Випуск № 13. С. 12-15. |
Захист прав споживачів та його вплив на якість продукції громадського харчування |
Петросюк А.І. |
Альманах: збірник наукових праць студентів і викладачів Інженерно-педагогічного факультету. Київ : НПУ імені М.П. Драгоманова, 2021. Випуск № 13. С.40-42. |
Загальна характеристика системи управління безпечністю харчових продуктів на основі принципу ХАССП (НАССР) |
Піотрович Д.М. |
Альманах: збірник наукових праць студентів і викладачів Інженерно-педагогічного факультету. Київ : НПУ імені М.П.Драгоманова, 2021. Випуск № 13. С. 44-46. |