21 травня 2021 року

Online-семінарі "Розвиток туристичного бізнесу в умовах пандемії"

20-21 травня 2021 р. студенти 4 курсу спеціальності "Професійна освіта. Туризм" прийняли участь у науковому online-семінарі "Розвиток туристичного бізнесу в умовах пандемії", яку проводила туристична компанія "4Gates Ukraine".

20 травня менеджер з маркетингу ТОВ «ФОР ГЕЙТС КРУЇЗИ» Ссергій Костючик доповів, що глобальна пандемія, викликана коронавірусом, матиме негативні наслідки на всю загальносвітову індустрію туризму і на туристичну галузь України зокрема. Останні дослідження Всесвітньої туристичної організації свідчать про те, що у 100% дестинацій у всьому світі досі існують обмеження на поїздки, а 72% повністю закрили свої кордони для міжнародному туризму. Відповідно до даних, зібраних за станом на 27 квітня 2020 р., з усіх 217 дестинацій по всьому світу 156 (72%) припинили міжнародний туризм. У 25% пунктів призначення обмеження існують вже три місяці, тоді як у 40% дестинацій обмеження було введено принаймні два місяці тому. Окрім цього, дослідження також показало, що поки у жодному місці призначення не скасовано та не послаблено обмеження на поїздки.

21 травня студенти взяли активну участь у обговоренні проблем туристичної галузі в умовах пандемії. Інна Карунка розкрила перспективи відродження туризму з найбезпечнішого свого виду - з внутрішнього екскурсійного туризму. Діана Узунова обгрунтувала шляхи удосконалення внутрішнього туризму, це поліпшенням сервісу і посилення інформаційної компанії. Ольга Матюшенко розкрила поняття «коронавірусний холод» та окреслила негативні фактори його впливу на туристичну галузь.

За результатами проведеного заходу менеджер з маркетингу ТОВ «ФОР ГЕЙТС КРУЇЗИ» С. Костючик та к.пед.н., доцент Л. Щербак вручили студентам сертифікати за проходження семінару.

 


  

   
© NPUROUNDER