28 жовтня 2021 року

Надійшли анкети від Центру моніторингу якості освіти для опитування здобувачів і здобувачок освіти, випускників, НПП та роботодавців щодо якості ОП "Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)" ОР Бакалавр

Запрошуємо відповідних учасників освітнього процесу з даної спеціальності пройти анкетування за посиланням від Центру моніторингу якості освіти.

Анкета для опитування здобувачів і здобувачок освіти ОП "Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)" ОР Бакалавр
 
Анкета для опитування випускників щодо якості ОП "Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)" ОР БАКАЛАВР
 
Анкета для опитування науково-педагогічних працівників щодо якості ОП "Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)" ОР Бакалавр
 
Анкета для опитування роботодавців щодо якості ОП "Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)" ОР Бакалавр
 
Кафедра промислової інженерії та сервісу дякує за співпрацю.
   
© NPUROUNDER