НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ
для студентів з ОПП
Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа

Зубар Н.М. Теоретичні основи харчових виробництв: підручник для студ. спеціал. 015 Професійна освіта.Харчові технології. К. Видавничий дім “Кондор” 2020. 304 с.

Зубар Н.М., П'ятницька Н.О. Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства. КУТЕП, 2012. 272 с.

Зубар Н.М. Основи фізіології та гігієни харчування: підручник для студ. спеціал. 015 Професійна освіта (готельно-ресторанна справа, харчові технології).  К. Видавничий дім “Кондор” 2018. 444 с.

Зубар Н.М., Григорак М.Ю. Логістика у ресторанному господарстві: навч. посіб. К.: Центр учбової літератури, 2010. 312 с.

 

Зубар Н.М. Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з нормативної навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для спеціальності 015 Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа.  К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2018. 21с.

 

Зубар Н.М. Лабораторний практикум з нормативної навчальної дисципліни “Теоретичні основи харчових виробництв” освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології. К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2017. 41 с.

 

Зубар Н.М., Волкова А.А. Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології. К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2017. 36 с.

 

Зубар Н.М., Волкова А.А. Методичні рекомендації до написання бакалаврської роботи. Галузь знань 01 Освіта / Педагогіка. Спеціальність 015 Професійна освіта. Освітня програма: Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа
К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2021. 75 с.

Титова Н.М., Субіна О.О. Методичні рекомендації до виконання та захисту курсових робіт з нормативної навчальної дисципліни МЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ. Спеціальність 015 Професійна освіта: НПУ ім. М.П. Драгоманова, 2021. 25 с.

ПРОГРАМА КОМПЛЕКСНОГО КВАЛІФІКАЦІЙНОГО ЕКЗАМЕНУ на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань: 01 Освіта/Педагогіка спеціальність: 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями)

 

   
© NPUROUNDER