НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ
для студентів з ОПП
Професійна освіта. Харчові технології
|
Зубар Н.М. Теоретичні основи харчових виробництв: підручник для студ. спеціал. 015 Професійна освіта.Харчові технології. К. Видавничий дім “Кондор” 2020. 304 с.
|
|
Зубар Н.М. Основи фізіології та гігієни харчування: підручник для студ. спеціал. 015 Професійна освіта (готельно-ресторанна справа, харчові технології). К. Видавничий дім “Кондор” 2018. 444 с.
|
|
Зубар Н.М. Лабораторний практикум з нормативної навчальної дисципліни “Теоретичні основи харчових виробництв” освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології. К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2017. 41 с.
|
|
Зубар Н.М., Волкова А.А. Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології. К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2017. 36 с.
|
|
Титова Н.М., Субіна О.О. Методичні рекомендації до виконання та захисту курсових робіт з нормативної навчальної дисципліни МЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ. Спеціальність 015 Професійна освіта: НПУ ім. М.П. Драгоманова, 2021. 25 с.
|