НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ
для студентів з ОПП
Професійна освіта. Харчові технології
 

Зубар Н.М. Теоретичні основи харчових виробництв: підручник для студ. спеціал. 015 Професійна освіта.Харчові технології. К. Видавничий дім “Кондор” 2020. 304 с.

Зубар Н.М. Основи фізіології та гігієни харчування: підручник для студ. спеціал. 015 Професійна освіта (готельно-ресторанна справа, харчові технології).  К. Видавничий дім “Кондор” 2018. 444 с.

 

Зубар Н.М. Лабораторний практикум з нормативної навчальної дисципліни “Теоретичні основи харчових виробництв” освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології. К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2017. 41 с.

 

Зубар Н.М., Волкова А.А. Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології. К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2017. 36 с.

Титова Н.М., Субіна О.О. Методичні рекомендації до виконання та захисту курсових робіт з нормативної навчальної дисципліни МЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ. Спеціальність 015 Професійна освіта: НПУ ім. М.П. Драгоманова, 2021. 25 с.

 

   
© NPUROUNDER