СИЛАБУСИ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН
підготовки бакалаврів
за освітньо-професійною програмою
Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа
ЦИКЛ ЗАГАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ
(30 кредитів)
ЗП01. Українська мова (за професійним спрямуванням) /3 кредити
ЗП02. Історія української державності /3 кредити
ЗП03. Українська культура /3 кредити
ЗП04. Іноземна мова (за професійним спрямуванням) /6 кредитів
ЗП06. Основи економічної теорії /3 кредити
ЗП07. Теоретико-правові основи професійної освіти /3 кредити
ЗП08. Сучасні інформаційні технології /6 кредитів
ЦИКЛ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ (120 кредитів)
психолого-педагогічна підготовка (30 кредитів)
ПП1.01. Психологія /9 кредитів
ПП1.02. Професійна педагогіка /9 кредитів
ПП1.03. Методика професійного навчання /9 кредитів
науково-предметна підготовка (90 кредитів)
ПП2.01. Вища математика /6 кредитів
ПП2.02. Фізика (за професійним спрямуванням) /6 кредитів
ПП2.03. Інженерна та комп'ютерна графіка /6 кредитів
ПП2.06. Стандартизація, метрологія та сертифікація /3 кредити
ПП2.05. Хімія (за професійним спрямуванням) /12 кредитів
ПП2.06. Технічна мікробіологія /3 кредити
ПП2.07. Гідравліка, пневматика, термодинаміка /3 кредити
ПП2.08. Технічна механіка /3 кредити
ПП2.09. Виробниче навчання /15 кредитів
ПП2.10. Логістика в ресторанному господарстві /3 кредити
ПП2.11. Основи фізіології та гігієна харчування /3 кредити
ПП2.12. Технологія продукції ресторанного господарства /6 кредитів
ПП2.13. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства /3 кредити
ПП2.14. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві /3 кредити
ПП2.15. Основи маркетингу /3 кредити
ПП2.16. Організація готельно-ресторанного господарства /9 кредитів
ПП2.17. Основи менеджменту /3 кредити
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА (24 кредитів)
П01. Культурологічна (безвідривна, позакредитна)
П02. Педагогічна навчальна /3 кредити
П03. Технологічна виробнича /6 кредитів
П04. Педагогічна виробнича /9 кредитів
П05. Технологічна переддипломна /6 кредитів
підготовка бакалаврської роботи/проєкту (6 кредитів)